HIPPE EN CREATIEVE WORKSHOPS VOOR JE INTERIEUR EN TUIN!

Workshops voor iedereen die graag mooie, trendy en eigentijdse dingen wil maken!


Klik op de foto's voor meer !

Shop geopend

Vanwege Corona kunnen helaas de workshops maar beperkt gegeven worden. Omdat ik het niet laten kan om lekker creatief bezig te zijn en niet alle creaties in mijn huis passen😂verkoop ik ze in de shop.  

Lees meer »

Prachtig herfst!

Stiekem aan de slag met prachtige herfstmaterialen.  Hoewel de het nog steeds een klein beetje nazomer is zijn de kleuren van de herfst altijd mooi!🍂🍁🍃😀.

Lees meer »

Workshopruimte vernieuwd!

Heerlijk bezig om de workshopruimte om te toveren tot een warme en gezellige ruimte! Beetje vintage botanisch😁. Weer een heerlijke ruimte geworden voor veel creatieve en gezellige workshops.

Lees meer »

Weer prachtige kussens gemaakt!

Weer een geslaagde workshop met prachtig resultaat ! Kussens armhaken met de mooie stoere, maar toch ook zachte merino wol. Mooie kleurtjes ! Onderste twee foto's ligt ie op de bank bij de makers thuis!

Lees meer »

Gezellige workshopavond terrarium maken

Deze handige dames hebben een super mooi zelf voorzienend ecosystemen gemaakt! Koperen vintage kap op zo'n prachtige XL Kesbeke pot. Echte eyecatcher. En geen onderhoud aangezien het terrarium zich zelf onderhoud!

Lees meer »

Tuindecoratie workshop

Prachtige houten lijsten gemaakt met verlichting die 's avonds aan gaat. Iedereen weer een andere tekst gekozen en met handlettering mooie randen gecreëerd.  

Lees meer »

Badkamer klaar!

Graag wilde ik een badkamer met veel sfeer. Een plek om echt te ontspannen.  De kleuren in mijn ontwerp: voor de basis heb ik Urban Taupe en Forest Song van Flexa gebruikt. Prachtige kleuren uit Flexa kleurtrends 2020. Ze vormen samen een rustige, natuurlijke basis. Ik heb voor groen achter het bad gekozen om de kleur prachtige handgebakken Portugese tegels terug te laten komen.  Door het gebruik van deze tegels leeft de wand echt. De combinatie met roze accessoires maakt het helemaal af. De IXXI boven de wc verbind alle kleuren met elkaar. 

Lees meer »

Mmmm... aardbeien😋🍓

De eerste aardbeien zitten eraan! Voor het eerst dit jaar in een klein kasje. En dat gaat super goed. Het stro eronder zorgt ervoor dat de aardbeien schoon en droog blijven. Tip: verwijder in het begin de bloemetjes.  Zo kan de plant sterk worden, hij steekt zijn energie dan alleen in een gezonde groei. Zo zal hij later meer vrucht dragen. 

Lees meer »

Wil je op de hoogte blijven, Echt Els is te volgen op: