Interieur / tuin advies

Iedereen droomt van het ideale, warme huis, een echt thuis waarin iedereen van het gezin zich prettig en ontspannen voelt. Je huis moet uitnodigen om te relaxen, te genieten, vrienden te ontvangen maar moet vooral leefbaar zijn. 

De basis van een goed interieur bestaat uit een praktische indeling, die aansluit bij jouw manier van leven. Niet een standaard indeling maar eentje die bij je pas en waarin je kan ontspannen en genieten. Naast een goede indeling, is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Dit kan door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen.

Een huis is geen showroom, maar moet een leefbaar thuis zijn voor jou en je gezin. Bij de adviezen laat ik me dus vooral inspireren door jou. Hoe jij / jullie leven, werken, ontspannen en genieten.

Door met een frisse, professionele blik naar de ruimte te kijken ontstaan vaak verrassende ideeën en oplossingen.

Als je dit lastig vindt, help ik je graag verder. Of het nu voor je huis, kinderkamer, slaapkamer, zolder, badkamer of tuin is graag denk ik met je mee om van jou huis een persoonlijk, gezellig maar vooral warm nest te maken !