Workshop naar keuze met eigen groep

Al vanaf 5 of 6 personen plan jij je een workshop met je eigen groepje vriendinnen, collega's of kennissen. De workshops zijn mogelijk van maandag tot zaterdag. Zowel 's morgens, 's middags en 's avonds.

Jullie kunnen de workshop volgen in mijn gezellige workshops ruimte in Sint Annaparochie of op jouw locatie. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest, teamuitje, gezellige avond met vriendinnen of kinderfeestje!

Hieronder vindt je het aanbod!

Stoere chunky wool lamp 

Super zacht is deze bohémien macramé hanglamp. In maar liefst 42 kleurtjes prachtige merinowol te maken! 

Overal in je interieur is wel een mooi plekje te vinden voor deze stoere chunky lamp! Doordat het een stekkerlamp is kun je hem heel eenvoudig een nieuw plekje in huis geven.  Hang hem aan het plafond,  om een mooie tak of steun aan de muur, bij het bed of gewoon liggend op het nachtkastje of dressoir. 

De prachtige blank houten fitting kan je zelf, mocht je dat willen, voorzien van een kleurtje.

Locatie: mijn workshopruimte te Sint Annaparochie, max. 10 deelnemers of op locatie vanaf 5 personen.(+eventuele reiskosten)

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 45,-

Inclusief: Alle materialen: snoer 2,5 meter, stekker, wol kleur naar keuze en toffe lichtbron. Koffie/thee en wat lekkers!

 

Heerlijk zacht kussen van Chunky wool

Maak een prachtige woonaccessoire van deze stoere wol! De lontwol XL is een prima geschikt om een mooi kussen van te maken. Tijdens de workshop ga je door middel van knooptechnieken dit Chunky wool kussen maken. Aan het einde van deze workshop ga naar huis met dit stoere en gave kussen.

Het wordt nog moeilijk om een kleurtje te kiezen aangezien er wel 42 verschillende! 

De 100% Merino wol is een prachtig natuurproduct. Het is super zacht en heeft een warme uitstraling. Let wel op dat je het kussen met de hand moet wassen en dat de wol kan gaan pluizen.

Locatie: mijn workshopruimte te Sint Annaparochie, max. 10 deelnemers of op locatie vanaf 5 personen.(+eventuele reiskosten)

Duur: 2 uur

Prijs: € 25,-

Inclusief: Alle materialen:  wol in kleur naar keuze en vulling. Koffie/thee en wat lekkers!

 

Kesbeke terrarium lamp: super hip mini-ecosysteem 

Waar ikzelf helemaal blij van word is het mini ecosysteem in de wel bekende augurkenpot van Kesbeke. Je hebt hem vast wel eens in de bladen of in een woonprogramma gezien.

Hij is niet alleen heel mooi om te zien, maar ook erg handig voor mensen, die geen groene vingers hebben. Het is een zelfvoorzienend mini tuintje.  Hip, groen en sfeervol!  Je leert hoe en met welke materialen je een gezond en evenwichtig ecosysteem opbouwd en onderhoud !

                     

Locatie: mijn workshopruimte te Sint Annaparochie, max. 10 deelnemers of op locatie vanaf 5 personen.(+eventuele reiskosten)

Duur: 2 uur

Prijs: € 57,50

Inclusief: Alle materialen. Koffie/thee en wat lekkers!

LET OP: minimaal 9 werkdagen van te voren reserveren.