AGENDA en INSCHRIJVEN

Wil je graag alleen een workshop volgen of met een kleiner groepje dan 5 personen? Schrijf je dan in op een van ingeplande workshops van de AGENDA.

Liever met een EIGEN GROEPJE vriendinnen, collega's of kennissen? Dat kan al vanaf 5 personen ! Klik hier voor meer info.

Na de zomervakantie zijn er weer nieuwe workshops!

Wil je op de hoogte blijven van de workshops volg me dan op


Maandag 22 en woensdag 24 juni 2020

Stoer chunky wool kussen

€ 25,00

Stoer chunky wool kussen

€ 25,00

Prachtige dit warme en stoere kussen. Deze woonaccessoire is gemaakt van100% natuurlijke wol

Beschikbare kleurtjes:

Vintage oranje, Zwart, Cappuccino en Melange bruin! OP=OP.

Wil je zelf een kleurtje kiezen dat kan, dan is de prijs € 28,50. Kijk hier voor de kleurtjes. Je kunt dit aangeven bij je bestelling.

De lontwol is gemaakt van 100y% Merino wol.  Het is temperatuurregulerend, super zacht en heeft een warme uitstraling. Let wel op dat je het kussen met de hand moet wassen en dat de wol kan gaan pluizen.

 

 

 


Vrijdag 26 juni 2020

Combineer deze plant hanger met je favoriete plant en geef je interieur/tuin een geweldige Boho Vibe. Wat een heerlijke zomerse uitstraling hebben deze zwierige plantenhangers! Prachtig in huis of op het terras! Je kunt in plaats van plantenhanger er ook een windlicht van maken. 

We maken een setje van 2, kleine en een grote. (excl.pot)

Verkrijgbaar in de volgende kleurtjes: 

  • naturel  
  • olijf groen
  • oker
  • dusty pink
  • staal grijs

Je kunt je favoriete kleurtjes aangeven bij het vakje opmerkingen.  Graag bij de maat de kleur waarin je die wil maken vermelden. Bijvoorbeeld: groot in oker en klein in groen.

 

Inschrijven? Kies de gewenste datum, leg hem in de winkelwagen en rond het bestelproces af. Daarmee is er voor u op de geselecteerde avond een plekje gereserveerd. U hoeft vooraf niets te betalen, betalen mag op de dag zelf. Wel gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.


Woensdag 1 juli 2020

COCOON: Planten nestje!

€ 13,50

COCOON: Planten nestje!

€ 13,50

In de geknoopte plantennestjes kun je een leuke miniplant of airplant een prachtig plekje geven. Je kunt hem bestellen in vele trendy kleuren, altijd eentje die bij jou interieur past!

Je kunt je favoriete kleur aangeven tijdens het bestelproces. 

Kleuren: RAW, zwart, donker grijs, lichtgrijs, linnen, eucalyptus,  licht olijf,  donker olijf,  donkergroen, cappuccino & karamel

 


Donderdag 2 juli en maandag 6 juli 2020

Hippe (bloemen) hanger!

€ 13,50

Hippe (bloemen) hanger!

€ 13,50

In vele kleurtjes te bestellen deze hanger! Er is overal in huis wel een mooi plekje te vinden voor dit geknoopte vaasje. Afgewerkt met een mooi leertje. Ook leuk om kado te doen! 

Hang hem op en vul hem met droogbloemen, een prachtige verse snijbloem of met een plantje(hydrophonie). Super leuk!

In kleurtjes: RAW, linnen, licht en donker olijf groen, eucalyptus, licht en donker grijs, zwart, Karamel,  cappuccino en donkergroen.

Geef je favoriet aan in het bestelproces.