WORKSHOPAGENDA

Helaas gaat deze workshop vanwege corona niet door.

Wow, ze zijn echt prachtig die ECHTE STRUISVOGELEIEREN ! En zo groot. Deze gaan we gebruiken als basis van een mooie schikking met diverse snijbloemen, fris groen en andere materialen zoals veren.  We maken em zo dat je er lang plezier van zult hebben. Wil je deze leukerd maken meld je dan aan. 

25, 30, 31 maart en 1 april VOL. Vrijdag 3 april nog 3 plekjes vrij. 

 

Helaas gaat deze workshop vanwege corona niet door.

Super zacht is deze bohémien macramé hanglamp. In maar liefst 42 kleurtjes prachtige merinowol te maken! Inclusief mooie bolvormige XL lamp. 

Overal in je interieur is wel een mooi plekje te vinden voor deze chunky lamp! Doordat het een stekkerlamp is kun je hem heel eenvoudig een nieuw plekje in huis geven.  Hang hem aan het plafond,  om een mooie tak of steun aan de muur, bij het bed of gewoon liggend op het nachtkastje of dressoir. 

De prachtige blank houten fitting kan je zelf, mocht je dat willen, voorzien van een kleurtje.

De lamp is inclusief: snoer 2,5 meter, stekker, wol kleur naar keuze en toffe lichtbron. 

 

Workshop data: maandag 16 maart VOL en woensdag 22 april.

Helaas gaat deze workshop vanwege corona niet door.

Maak een prachtige woonaccessoire van deze stoere wol! De lontwol XL is een prima geschikt om een mooi kussen van te maken. Tijdens de workshop ga je door middel van knooptechnieken of wel met de hand haken dit Chunky wool kussen maken. Aan het einde van deze workshop ga naar huis met dit stoere en gave kussen.

Het wordt nog moeilijk om een kleurtje te kiezen aangezien er wel 42 kleurtjes zijn! Je kunt je kleurtje aangeven bij het bestelproces.

De lontwol is gemaakt van 100% Merino wol en heeft een fijnheid van 25 micron. Deze stevigere wol is geschikt om te breien. Een prachtig natuurproduct. Het is temperatuurregulerend, super zacht en heeft een warme uitstraling. Let wel op dat je het kussen met de hand moet wassen en dat de wol kan gaan pluizen.

 

Data workshop: Woensdag 8 VOL  en donderdag 16 april.

Helaas gaat deze workshop vanwege corona niet door.

Waar ikzelf helemaal blij van word is het mini ecosysteem in de wel bekende augurkenpot van Kesbeke. Je hebt hem vast wel eens in de bladen of in een woonprogramma gezien.

Hij is niet alleen heel mooi om te zien, maar ook erg handig voor mensen, die geen groene vingers hebben. Het is een zelfvoorzienend mini tuintje met sfeerlamp! Hip, groen en sfeervol!

Maak nu zelf deze groene lamp ! Reserveer snel een plekje als je er bij wil zijn!                                         

LET OP: Opgave voor 10 februari is niet meer mogelijk na 1 februari en opgave voor 4 maart is niet meer mogelijk na 28 februari.

Andere datum ? Vanaf 5 personen is het mogelijk om met een eigen groepje op een andere datum een workshop te plannen. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden!

 

 

Op naar het voorjaar met deze complete tuindecoratie! Helemaal naar wens te maken. In 4 frisse kleurtjes:

  • Groen, zwart met naturel hout 
  • Rose, zwart met naturel hout 
  • Zand/oker, zwart met naturel hout 
  • Grijs, zwart met naturel hout 

Voor de macramehangers, die jezelf gaat knopen, gebruik je dezelfde kleur touw als de twee bloempotten. Ook  het hengsel van de mini tuinposter heeft die kleur.  Voor deze poster kan je kiezen uit diverse teksten en deze zet je er zelf op en ook maak je de houten lijstjes. Ook het decobord decoreer jezelf met een door jou gekozen afbeelding.

Klaar voor aan de muur of schutting!

De set bestaat uit:

  • Plank met dragers 
  • Twee met planten gevulde potten
  • Zelf knopen in kleur naar keuze: 2 waxinelichthouders
  • Zelf tekst bepalen op mini tuinposter en in elkaar zetten, kleur hengsel naar keuze.
  • Zelf afbeelding kiezen en op prachtig wandbord zetten.

Kortom een 5 in 1 workshop!

Geef je favoriete kleur aan bij het bestelproces in het vakje opmerkingen. 

Iets leuks gezien en graag deelnemen  ? 

Als u wilt deelnemen aan een workshop dan kunt u deze selecteren, een datum kiezen en vervolgens in de winkelwagen leggen.    Daarmee is er voor u op de geselecteerde avond een plekje gereserveerd. U hoeft vooraf niets te betalen, wel gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Liever met een eigen groep dat kan al vanaf 5 personen ! Neem contact op en we plannen een datum die jullie past.